NAEVO wordt RegioRadar
24 mei 2018
“Zuid-Holland na Brabant meeste innovatiekracht”
31 mei 2018
Laad alles

AFAS Software wint Koning Willem I-prijs

NIJMEGEN – AFAS Software uit Leusden is winnaar van de Koning Willem I-prijs 2018 in de categorie grootbedrijf. Bouwgroep Dijkstra Draisma uit Friesland won de prijs in de categorie MKB. De Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap ging naar Eosta, de agrarische handelsonderneming uit Waddinxveen.

AFAS levert software aan zowel zakelijke als particuliere klanten, de laatste groep bijvoorbeeld met een persoonlijk huishoudboekje. Verder stelt de AFAS Foundation geld beschikbaar voor projecten binnen gezondheidszorg en onderwijs. AFAS liet in de finale kartonproducent Eska (Sappemeer) en ingenieursbedrijf Royal HaskoningDHV (Amersfoort) achter zich.

In de categorie MKB won de Friese Bouwgroep Dijkstra Draisma, dat van duurzaamheid een unique selling point heeft gemaakt. Vanuit vestigingen in Bolsward en Dokkum richt het bedrijf zich op de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder. In deze categorie waren ook de machinefabrikanten AAE uit Helmond en Apollo Group uit Coevorden finalist.

Comments are closed.