Valorisatiecentra werken nog ouderwets
6 juli 2018
Kort nieuws regio Noord
6 juli 2018
Laad alles

Kort nieuws regio Oost

Vincere * IT-dienstverlener Vincere Groep, met hoofdkantoor in Enschede en vestigingen in Amersfoort, Alkmaar, Assen, Delft, Leeuwarden, Sittard en Zwolle, wordt voor € 65 mln overgenomen door Dustin Group uit Zweden. Vincere haalde in 2017 met 370 werknemers een omzet van € 67 mln.

Dusseldorp * Het Duitse transportconcern Rhenus, gespecialiseerd in B2C transport, neemt Jos Dusseldorp Transport in Lichtenvoorde over. De twee partijen werkten de afgelopen vijf jaar al samen. Dusseldorp belevert voornamelijk klanten in Nederland, maar ook in België en Luxemburg.

Familie * Drie partijen in Gelderland – de provincie, dagblad De Gelderlander en het Gelders Familiebedrijven Gilde – stellen een award in voor het beste familiebedrijf in de provincie om dit type ondernemingen meer in de spotlight te zetten. In Gelderland is 70% van de bedrijven een familiebedrijf, goed voor 40% van de omzet in de business economy, aldus het CBS. Gelderse familiebedrijven willen onderling meer samenwerken om kennis onderling beter te benutten.

Regio * Met het winnen van de European Entrepreneurial Region Award 2019 mag Gelderland zich, samen met de Spaanse regio Asturië en de Griekse regio Thessaloni, het komend jaar de meest ondernemende regio van Europa noemen.

Comments are closed.