Vier finalisten Young Business Award 2018
7 mei 2018
Aanbod commercieel vastgoed daalt, markt bouwt DC’s op risico
8 mei 2018
Laad alles

Startupdate

€ 100 mln * Startups hebben in het eerste kwartaal ruim € 100 mln opgehaald, meldt Startupjuncture. De investeringen in 24 startups varieerden van € 250k in DFFRNT Media (door Talpa) tot € 30 mln in Dutch Finance Lab.

360SportsIntelligence * De Enschedese startup 360SportsIntelligence heeft investeringen ontvangen vanuit de Topregeling van de Universiteit Twente en het Innovatiefonds Overijssel voor verdere groei. Het bedrijf ontwikkelde een video-analysesysteem voor amateursportclubs dat met behulp van kunstmatige intelligentie ook automatische samenvattingen kan genereren.

HAL24K * Ingenieursbureau Royal HaskoningDHV neemt een minderheidsbelang in data-analysebedrijf HAL24K. HAL24K levert operationele en voorspellende datastromen voor de gebouwde omgeving met machine learning en kunstmatige intelligentie. Haskoning ziet grote mogelijkheden voor toepassing in smart cities en smart infrastructure.

Brug naar Azië * YES!Delft en August Global Asset Management (AGAM) uit Singapore gaan samenwerken om deep techbedrijven een internationale springplank te bieden. AGAM specialiseert zich in vroege-groeifinanciering (pre series A), een segment dat in het Nederlandse ecosysteem nog onvoldoende wordt ingevuld.

Comments are closed.