Blockchain-startup haalt € 11 mln op
9 april 2018
Ruim 400.000 banen betrokken bij faillissementen sinds 2007
14 april 2018
Laad alles

Zes nieuwe startups voor Accelerator Program Yes!Delft

DELFT – De zes startups die geselecteerd zijn voor het Accelerator Program van Yes!Delft zijn bekend: Envision, AnyThing Connected, Nurtio, Manometric, uPRAX en FrameFlux. De helft van de nieuwkomers richt zich op de combinatie van high tech en zorg, met software, 3D printing en microtechnologie.

Yes!Delft heeft zes startups geselecteerd voor het accelerator program, een programma om veelbelovende tech-startups te begeleiden naar leidende positie binnen hun industrie.

Envision: software platform en applicatie om slechtzienden minder afhankelijk te maken.

AnyThing Connected: stickers met sensors die data verzamelen en doorsturen over de staat van bepaalde producten (zonnepanelen, machines etc.) om onderhoud efficiënter te maken.

Nurtio: helpt bedrijven beter te zorgen voor hun planten, door met sensors in de potten data te verzamelen over o.a. vochtigheid en pH-balans van de grond.

Manometric: op maat gemaakte braces met 3D-print techniek.

uPRAX: micronaalden (<1 mm) die vaccins toegankelijker maken en het toedienen ervan efficiënter.

FrameFlux: module voor creatiever gebruik van staalconstructies met software voor het ontwikkelen en bouwen van structuren.

Het doel van het acceleratorprogramma is om de ideeën en technologieën versneld op de markt te brengen, en de bedrijven naar een omzet van € 1 mln te laten groeien. De startups worden gekoppeld aan ervaren coaches en krijgen toegang tot de faciliteiten en het netwerk van Yes!Delft. Ook zijn er mogelijkheden voor pre seed financiering.

Comments are closed.